I Oslo-området er det allerede inngått kontrakt om fem Gina Tricot-butikker, og flere vil bli etablert i raskt tempo. Den første butikken, som er på 1000 kvadratmeter, åpner i Grensen ved Karl Johan i Oslo i månedsskiftet mars/april og følges av en ytterligere etablering i Bogstadveien.

Allerede i løpet av det første året regner den svenske motekjeden med å åpne syv til ti butikker i Norge, kommer det frem i en pressemelding som ble sendt ut i dag.

Nyheter hver dag
Gina Tricot har lang fartstid i nabolandet og regnes som den raskest voksende motekjeden i Sverige. I år vil kjeden nå en omsetning på én milliard svenske kroner i over 70 butikker.

- Vi vil bli en av de større moteaktørene i Norge og tror at konseptet vårt kommer til å fungere på mange markeder, sier Jörgen Appelqvist, administrerende direktør for og eier av Gina Tricot i pressemeldingen.

Kjeden får inn nyheter hver eneste dag. Alle produkter er egen design. Les mer om motekjeden her (ekstern lenke).(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.