– Flaks for oss at vi ikke er så glade i å shoppe

Tekst
Foto

Franske syngedamer og en ung David Bowie preger stilen til musikerne Thomas og Linnea Aslaksen.

-

Franske syngedamer og en ung David Bowie preger stilen til musikerne Thomas og Linnea Aslaksen.

De ser ut som et ungt, nygift par fra etterkrigstiden. Med rutete plagg, perfekte frisyrer og glade roser i kinnene. Musikerne Thomas Aslaksen (32) og Linnea Aslaksen (25) lar fordums musikalske helter prege klesstilen.

– Jeg oppdaget Bowie som 18-åring. Det gikk opp for meg at han ikke var en gammel, teit mann, men et mote-, musikk- og kunstvesen av dimensjoner! I min ungdomstid hadde jeg vært skater med svære saggebukser og caps, men da kastet jeg brått klærne og forsøkte å etterape 70- og tidlig 80-talls-Bowie, sier Thomas Aslaksen.

Nå peker stilen hans mer mot 50-tallet. Linnea Aslaksen henter inspirasjon fra tiåret etter.

– Jeg digger franske 60-tallsdamer à la Françoise Hardy og Brigitte Bardot, og går mye i vintage, høyhalsede kasjmirgensere, skjørt og kåper. Jeg er glad i å pynte meg til hverdags. Og til fest kjører jeg fine 50-tallskjoler, sier hun.

Kommentarer

DN vil gjerne at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ønsker en god og saklig debatt, og krever at du debatterer under fullt navn. Innlegg skrevet med anonyme brukernavn og kallenavn vil bli slettet. Av sikkerhetsmessige årsaker sletter vi også poster med linker. Debatten modereres underveis. Vi fjerner innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom.

Med vennlig hilsen
Amund Djuve, sjefredaktør