Carl Otto Løvenskiold eier de populære og nå svært omdiskuterte parkeringsplassene. Nå gir han etter for presset.

I høst ble det kjent at han ønsket å sette opp parkeringsautomater ved Burudvann og Østernvannsvingen. Etter stort engasjement og press fra folket snur Løvenskiold nå i saken, skriver Budstikka.no.

– Det er ingen skam å snu, som det heter i Fjellvettreglene. Innbyggerne i Bærum har gjort det helt klart i leserinnlegg og kommentarer at de ikke ønsker dette. Det ønsker jeg å lytte til, sier Løvenskiold til avisen.

Grunneier Løvenskiold og leietager Bærum kommune signerte mandag en treårskontrakt som sikrer allmennheten fri tilgang til p-plassene ved Østernvannsvingen og Burudvann ut 2016.

– Jeg er svært glad for at vi nå får til dette. Det er veldig hyggelig at vi får til et tilbud som er både gratis og bra for befolkningen i Bærum, sier Løvenskiold.

DN Aktiv har tidligere skrevet om at Løvenskiold ønsker løpestopp i marka. For mange mosjonister, mener skogeieren.

Les flere saker på DN Aktiv

Trente hardt - fikk hjerteinfarkt

Går på ski til jobben i by'n

Problemene løses fra sykkelsetet (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.