Når lederen for Vestmarkrittet gjennom fem år, Anne-Lise Katle trekker seg, står rittet uten ledelse. Dermed blir sykkelrittet som skulle gått av stabelen 6.juni,  avlyst skriver Budstikka.

– I år måtte jeg bestemme meg for å sitte på hendene mine. Vi trenger ny rittledelse – en som brenner for dette. Det er kjempegøy, men man må ha energien som trengs og nok overskudd. Ingen andre har meldt seg for å ta totalansvaret, sier Katle til Budstikka.

Rittet som samlet 700 deltakere i fjor var et 45 kilometer langt terrengritt gjennom Vestmarka i Asker.

– Vi får meldinger fra mange som synes det er trist. Og det synes vi også – både for dem som ikke får syklet og for oss som skulle arrangert. Rittet samler klubben og det er sosialt, sier Katle til Budstikka.

Kan bli nytt ritt i september

Katle avviser imidlertid ikke mulighetene for at rittet skal bli arrangert senere  i år.

– Vi kan sette opp et i september. Folk etterlyser noe etter Birken. Jeg har fremdeles et håp om at vi skal klare å finne noen som brenner for Vestmarkrittet og drar oss gjennom, sier Katle til Budstikka.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.