-Jeg må få en god start og ikke dumme meg ut, men komme kjapt inn i rytmen, sa Thorbjørn Ludvigsen til DN før løpet i Barcode i går. Dette er andre år på rad trappeløpet arrangeres i DNB-bygget i Bjørvika, og over 400 løpere løp i går de 303 trappetrinnene. Gode forberedelser var dessverre fånyttig for den selvutnevnte fjellgeiten fra Bergen.

-Jeg nådde ikke helt opp i dette selskapet, så da har jeg virkelig noe å strekke meg etter sier Ludvigsen, som måtte finne seg i en femteplass, 6,2 sekunder bak vinneren.

Ny rekord

Svein Joar Horve var den som løp raskest i fjor, på 53 sekunder. I år hadde han sterkere konkurranse.

-Jeg endte på en sur fjerdeplass, men neste år blir det ny løyperekord lover han.

Vinner ble Atle Mcadam som slo fjorårets vinnertid og rekord med 0,2 sekunder.

Resultater Barcode Challenge

1. Atle McAdam  52,8 sekunder

2. Hallvard Vigrestad 56 sekunder

3. Ola Thorseth 57 sekunder

4. Svein Joar Horve  57,9 sekunder

5. Thorbjørn Ludvigsen 58 sekunder(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.