- Jeg tror dette er det beste året mitt, sier Birger Magnus. Styrelederen i Nrk og Storebrand kom inn et godt stykke etter den første puljen hadde syklet i mål. En cocktail av testosteron og adrenalin preget de første minuttene i målområdet av Birkebeinerrittet, og det var tett mellom nesten-uhellene og uhellene da de mest ambisiøse krysset målstreken. Magnus hadde nok med å konkurrere mot seg selv.

Motiverende å slå kameraten

Magnus deltok i Birkebeinerrittet for åttende gang, og i år syklet han inn til en niendeplass i sin klasse, menn 60-64. Han har ikke gjort noen grep for å forbedre tiden, men å slå en kamerat tente konkurransegnisten.

- Jeg tok igjen en god bekjent i Rosinbakken. Det var motiverende.

Klarte du å holde deg på sykkelen hele veien ?

- Ja, men det ristet litt i noen av bakkene, og jeg tapte mye i utforkjøringene, men ungdommen er nokså vill og gal vet du. Det går ikke å holde følge med dem, sier Magnus som ikke har noen store treningsmål utover rittet.

- Jeg går Birkebeinerrrennet også, men det viktigste er daglig mosjon.

Sykkel eller ski?

Jeg er nok best på sykkel, jeg tror jeg var 40 minutter foran merket. Det er jeg ikke på ski, haha.

Ny personlig rekord - ikke sliten

Administrerende direktør i Zalaris, Hans Petter Mellerud var også godt fornøyd med egen innsats.

- Det gikk kjempebra, ny personlig rekord. Ikke sliten, smilte Mellerud som endte på 12.plass i sin klasse, menn 55-59 år. Om oppkjøringen til rittet sier han følgende.

- Jeg trener jevnt, fem dager i uken, også har jeg syklet litt mer rolig. Det er hovedendringen, sier han.

Det ryktes om gode forhold i dag?

- Det var kjempefint, ikke noen vått, litt vind i mot og alle var greie, oppsummerer han fornøyd.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Resultater Birkebeinerrittet 2015

Resultatlisten oppdateres