Elitehockey AS, et selskap eiet av Norges Ishockeyforbund og eliteserieklubbene, har inngått en samarbeidsavtale med bredbånd- og kabel-TV selskapet UPC.

Avtalen er dermed en av de største i norsk ishockeys historie. Eliteserien i ishockey, som har sesongstart søndag, vil nå hete UPC-ligaen.

Penger til klubbene
Avtalen innebærer at sju millioner kroner skal være direkte midler til norsk ishockey, mens det resterende beløpet på i overkant av tre millioner kroner er avsatt til samarbeidsavtaler og arrangementer mellom forbundet, klubbene og UPC.

- Fra vår side vil vi fordele pengene til de lokale klubbene i UPC Ligaen for å støtte arbeidet som gjøres på rekrutteringssiden blant barn og unge, samt på elitesatsingen, forteller vise presidenten i Norges Ishockeyforbund, Bjørn Kløvstad i en pressemelding.

UPC leverer i dag TV- og Internett-tjenester til nærmere 800.000 mennesker i 340.000 norske hjem.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.