Etter at Redstone tidligere er blitt saksøkt av sin egen sønn, er det denne gang nevøen Michael Redstone som starter en rettstvist mot sin onkel, med anklager om at han er lurt for eierandeler i det mektige medieimperiet Viacom, skriver di.se.

På spill står verdier for rundt fire milliarder dollar, tilsvarende over 25 milliarder kroner.

Misbrukt stilling som formynder?
Bråket handler om Sumner Redstone og hans bror Edward har misbrukt sine stillinger som formyndere for sine fire barn eller ikke.

Brødrene på sin side havnet i krangel allerede på begynnelsen av 1970-tallet. Det endte med at Sumner kjøpte Edward ut av familiekonsernet, samtidig som han ble utsett til å forvalte både sine egne og brorens barns eierandeler i selskapet.

Sparket Tom Cruise
Utover den pågående slektsfeiden om eierskapet i Viacom, har 83-årige Sumner Redstone få rolige dager.

Tidligere i år sparket han blant annet Tom Cruise fra det Viacomeide selskapet Paramount Pictures. Redstone kvittet seg nylig også med kronprinsen i Viacom, Tom Preston.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.