Det bekrefter administrerende direktør Tore Stangebye overfor bransjenettstedet Kampanje.

– Vi ga et tilbud om å søke sluttpakker for å redusere med 48 årsverk. Nå må konstatere at vi per i dag har mottatt 26 søknader som vil bli innvilget. Dermed står vi igjen med 22 årsverk og er derfor ennå ikke i mål med nedbemanningen, sier Stangebye.

Han betegner sjansene for å unngå oppsigelser som små.

Ledelsen orienterte torsdag de tillitsvalgte om situasjonen, og målet er å avslutte prosessen innen 20. juni, skriver Journalisten.

Ifølge fagbladet ligger det an til at halvparten av årsverkene kuttes i redaksjonen. Klubbleder Harald Klungtveit håper at ledelsen snur.

– Det finnes ikke noe rom for å kutte mer i redaksjonen uten å gjøre uopprettelig skade på det ledelsen selv kaller Dagbladets DNA. Oppsigelser av journalister vil dessuten effektivt sperre for enhver redaksjonell satsing midt i en periode da det er som aller mest kritisk. Ledelsens strategi er defensiv, forhastet og vil gjøre langt større skade enn gevinsten ved en kortsiktig økonomisk innsparing, sier klubblederen.

Les også:
- Det var en ganske følelsesladd opplevelse
- Vi lover å ha det råeste mobilnettet i Norge
Kan ha tapt 25 millioner på fiktivt borettslag   (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.