Norske investorer og finansfolk tørster etter kunnskap om Russland og Ukraina, og har booket foredrag med Hans Wilhelm Steinfeld til over jul , skriver Finansavisen og Dagbladet i dag.
Arctic Securities var raskest ute og booket Hans-Wilhelm Steinfeld til Russland-foredrag. Både Norsk Sjømatråd, Norsk Venturekapitalforening, advokatfirmaet BA-HR og Juristforbundet står i kalenderen.
– Det er meget stor etterspørsel. Jeg har booket foredrag frem til jul og til og med i vinter også, sier adm. direktør Tom Berntzen.

Steinfeld driver ikke veldedighet, og tar seg godt betalt for forelesningene – opptil 50.000 kroner, ifølge Tom Berntzen.

Selv ønsker Steinfeld ikke å uttale seg om suksessen i dagens aviser.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.