Det er nå offisielt at Dagbladet, et av de tradisjonsrike avishusene som en gang preget avisstrøket i Akersgaten i Oslo Sentrum, flytter til Hasle. Hasle er en bydel som ligger ti minutter med T-banen utenfor sentrum.

Dagbladet skal flytte sammen med sitt morselskap Aller media i et nytt forretningsbygg på Hasle.

- Styret har vedtatt flytting og samlokalisering med Aller Media på Hasle og i sum ser vi positivt på det. Vi tror det skal kunne medføre at vi får lavere kostnader og at vi får muligheten til å skape nye vekstinitiativ, sier administrerende direktør Tore Stangebye til Kampanje.

Sinte ansatte

Flyttingen har gjort de ansatte i Dagbladet rasende. De mener det er viktig for Dagbladets nyhetsdekning å befinne seg i sentrum av byen, nær maktsentra som Storting, regjering og rettsvesen.

Dagbladet har de siste årene vært rammet av opplagsfall og inntektsnedgang. Flyttingen vil spare avishuset for kostnader. Flyyttingen vil skje i 2015.

Dagbladet holder i dag til i Havnelageret nær operaen i Oslo. I dag er Aftenposten og VG og Amedia fortsatt i Akersgaten. TV 2 og Dagens Næringsliv er andre steder i Oslo sentrum. NRK holder til på Marienlyst, ti minutter fra sentrum.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.