En uke før vinneren av årets utgave av Farmen kåres, hadde søndagens episode seerrekord for sesongen med 1.035.000 seere. Det ga en seerandel på 48.5 prosent, rett under halvparten av alle norske tv-seere i beste sendetid søndag kveld.

På det meste hadde Farmen over 1.1 millioner seere. Serien, som er inne i sin niende sesong,  ligger an til å slå seerrekorden fra to år siden, da hver episode hadde 875.000 seere i snitt. En uke før finalen er årets seersnitt 884.000 – en seerandel på 44.4 prosent for hele sesongen.

- Søndagsutgaven til Farmen ser ut til å ha stabilisert seg på over million seere nå i slutten av sesongen og engasjementet rundt programmet er større enn noen gang. Vi går mot tidenes Farmen-sesong og det er vi selvsagt veldig godt fornøyd med, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2.

Farmen er et realitykonsept der staute, men kranglete nordmenn må drive en bondegård i naturskjønne omgivelser, slik det ble gjort for hundre år siden.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.