- Det første møtet med NRK-lisensen er gjerne at man får en kontrollør på døra til kollektivet, eller får en regning i postkassen og forsøker å finne løsninger for ikke å betale avgiften, sier stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet, Thorstein Tvedt Solberg til Dagsavisen.

Han er medlem av Arbeiderpartiets mediepolitiske utvalg, som er blitt enige om forslag til ny mediepolitikk for Arbeiderpartiet fremover. Utvalget ønsker en husstandsavgift, slik at alle husstander uavhengig om de har TV må betale for NRK, men studentene skal få rabatt på denne.

- Jeg tror vi vil kunne få inn mer penger, selv om vi gir studentene rabatt, sier Solberg.

- For oss som er opptatt av NRK, og at vi skal ha en finansieringsordning som folk har tiltro til, så må vi skape en myk start på livet med NRK-lisens, sier han. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.