Avisen Libération har en svart forside med teksten «nous sommes tous Charlie» – vi er alle Charlie. I avisen står det at fransk presse er såret, men at Charlie Hebdo lever videre.

– Har de drept Charlie? Nei. Charlie lever videre takket være leserne, Charlie lever videre i vår alles ånd. Vi er Charlie, heter det i avisens lederspalte dagen etter angrepet.

Også avisene l'Humanité, Le Télégramme og L'Avenir har svarte forsider torsdag.

Den konservative avisen Le Figaro erklærer på forsiden at den franske friheten er angrepet, og skriver at landet er i krig.

– Det er en krig, en sann krig, som har blitt erklært mot oss. Islamsk fanatisme mot Vesten, Europa og de demokratiske verdiene, skriver avisen, som har byttet ut den karakteristiske blå logoen med en svart. (©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.