Jarlsby forlater stillingen til fordel for jobben som kultursjef i Hadeland kommune - et sted hun nylig har bosatt seg.

Det skriver Schibsted i en pressemelding torsdag. Jarlsby har vært konserndirektør for organisasjonsutvikling fra september 2014, før det juridisk direktør.

– Jeg synes det er synd at Camilla Jarlsby slutter i Schibsted, men respekterer hennes valg som jeg synes er både modig og spennende, sier konsernsjef Rolv Erik Ryssdal i pressemeldingen, og legger til:

– Samtidig vil jeg takke henne for den store innsatsen hun har gjort for Schibsted gjennom mange år i ulike roller. Jeg ønsker henne all mulig lykke til videre, sier han.

Flytter

DN har tidligere skrevet om at Jarlsby er samboer med den nye sjefen i Schibsteds konkurrent Aller Media, Dag Sørsdahl.

At hun nå slutter i Schibsted skal ikke ha noe med samboerens arbeid å gjøre.

- Camilla slutter av helt private grunner, fordi hun har fått en spennende jobb på Hadeland. Det synes vi er synd, men vi respekterer hennes veivalg, sier kommunikasjonsdirektør Anders Rikter i Schibsted til DN.

Samboere blir konkurrenter dnPlus

– Jeg føler at tiden er inne til å gjøre et skifte når vi nå flytter til Hadeland og realiserer et aldri så lite livsprosjekt der. Og så har jeg vært så heldig å få en veldig spennende jobb i nærmiljøet på Hadeland, som kultursjef for Gran og Lunner, sier Jarlsby i en pressemelding.

«Innovativt og fremoverlent»

Men i pressemeldingen sier hun det er rart og vemodig å forlate mediekonsernet, som hun beskriver som innovativt og fremoverlent.

– Og ikke minst alle de utrolig flotte, kunnskapsrike og morsomme menneskene jeg har blitt kjent med gjennom et langt liv i Schibsted, sier Camilla Jarlsby i pressemeldingen.

Ifølge Schibsted er det ikke satt noen nøyaktig dato for Jarlsbys fratredelse, men det vil skje i løpet av det neste halvåret.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.