Skuespillerne er pekt ut, og alt er nå klart for innspilling av TV-serien «Mary, The Making of a Princess» om forholdet mellom kronprinsesse Mary og kronprins Frederik av Danmark.

Det er den australske TV-kanalen Network Ten som har fått ideen om å gjenfortelle «den romantiske og eventyraktige historien» om det celebre paret som første gang møttes på en bar i Sydney under OL i 2000.

Ifølge kanalen dreier det seg om en såkalt «biopic», en miniserie basert på virkelige hendelser».

Den australske skuespilleren Emma Hamilton får hovedrollen som tasmanske Mary Donaldson, mens Ryan O'Kane fra New Zealand skal spille kronprins Frederik.

For å leve seg inn i rollene og forberede seg til jobben, har skuespillerne begynt å utveksle kjærlighetsbrev, slik Mary og Frederik i sin tid gjorde.

– Det har vært svært spesielt. Vi besluttet at Ryan skulle skrive til meg først. Etter et par uker i London var jeg utrolig spent da brevet lå i postkassen min, sier Hamilton.

Opptakene til serien starter om to uker.

 

Les også: Ti boliger til over ti millioner

Nordmenn vil heller til Norden på ferie enn til Spania

Gjør kule på oljenedtur – for tredje gang

 

Se også:

Det finnes (dessverre) ikke ett rasjonalt argument for å kjøpe denne bilen:

Det finnes (dessverre) ikke ett rasjonelt argument for å kjøpe denne bilen
Ikonet Ford Mustang er tilbake. Og denne gangen på norske veier.
01:59
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.