Hasse Lindmo (43) blir daglig leder i Ylvis-brødrenes selskap Concorde TV, men fortsetter i jobben som produsent for Bård og Vegard Ylvisåkers program «I Kveld med Ylvis» på TVNorge.

Concorde TV oppgir i en pressemelding å ha hatt en omsetning på 28,7 millioner kroner i 2014. Resultatet ble ifølge selskapet 3,9 millioner kroner før skatt.

Produserte MGP

Lindmo har tidligere hatt ansvar for produksjon av store tvshow som Eurovision Song Contest, Nobelkonserten, OL- og VM-sendinger og har dessuten jobbet med humorprosjekter som «Team Antonsen».

Frem til slutten av 2013 jobbet Lindmo i Eyeworks Dinamo. Siden har han produsert tv på frilansbasis.

Les også: TV 2 produktplasserer indisk kokk dnPlus

Produsenten har selskapet Brask og Bram sammen med sin kone, programlederen Anne Lindmo (45). Datterselskapet Lindmo & Sønner har hatt en omsetning på mellom en og to millioner kroner de siste årene.

Thue fortsetter

Hasse Lindmo tar over for Jørgen Thue, som var med å starte selskapet sammen med Vegard og Bård Ylvisåker i 2012.

Thue blir styreleder og fortsetter som executive producer for «I Kveld med Ylvis». Thue er også daglig leder i Stageway Teater, hvor han også er manager for Ylvis.

Kult!

- Skal Hasse begynne hos oss? Det visste vi ikke. Kult. Han er en bra fyr, spøker styremedlemmene Bård og Vegard Ylvisåker i pressemeldingen.

 

Lese mer om medier, nett, teknologi? Følg @DN_Etterbors og @bjorneckblad på Twitter

 

Les også:

Mission possible: Kinosuksess

MTG kjøper nett-tv-kanal for 400 millioner kroner

Master i finans, mester på Youtube

 

Se også:

Takker «Lilyhammer» for «House of Cards»

Takker «Lilyhammer» for «House of Cards»
Den norske seriesuksessen gjorde at Netflix-sjef Reed Hastings torde å bruke mer enn 100 millioner dollar på «House of Cards».
02:09
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.