– Jeg bekrefter at politiet har siktet en tidligere ansatt i SAS. Jeg mener det ikke er grunnlag for siktelsen, og det er min oppfattelse at den blir frafalt, sier advokat Morten Bjerregaard Nilsen til Radio24syv.

Ifølge Radio24syv har den tidligere SAS-ansatte erkjent de faktiske forhold og innrømmet at han har levert opplysninger til Se og Hør. Han nekter seg likevel skyldig i siktelsen fordi forholdet er foreldet.

Opplysninger fra en eller flere kilder i flyselskapet SAS har gjort det mulig for det danske ukebladet å finne ut hvor kjendiser og medlemmer av kongehuset har feriert, slik at fotografer kunne ta bilder av dem.

I alt er ni personer i den danske forlaget Aller, som gir ut Se og Hør, siktet i saken. Journalister skal blant annet i en årrekke ha mottatt opplysninger fra en tidligere IT-medarbeider som hadde adgang til kredittkortsystemet i Danmark. (©NTB) (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.