Facebook har nå startet pilottesting av den såkalte «Dislike»-knappen. Som Facebook-gründer Mark Zuckerberg sa i september da nyheten ble sluppet, er det ikke en direkte misliker-knapp, men mer emojier for å uttrykke flere følelser for empati.

Vil ikke stemme ned poster

- Vi ville ikke lage en dislike-knapp, for vi vil ikke gjøre FB til et forum for å stemme opp eller ned folks poster. Det er ikke et slikt fellesskap vi vil skape, forklarte Zuckerberg under et møte på Facebooks hovedkvarter i forrige måned.

Dette er Facebooks nye emojier

Den nye funksjonen Facebook nå tester ut gir syv mulige emojier ved å holde like-knappen nede. De syv følelsene er i tillegg til den velkjente «Like»: «Love», «Haha», «Yay», «Wow», «Sad» og «Angry».

I en video Facebook publiserte torsdag, viste selskapet hvordan emojiene foreløpig ser ut. Funksjonen pilottestes nå i Irland og Spania.

- Vi vil bruke feedback fra dette for å forbedre funksjonen og håper å rulle dette ut til alle snart, opplyser Facebooks teknologidirektør Chris Cox på Facebook torsdag.

Today we’re launching a pilot test of Reactions — a more expressive Like button. As you can see, it’s not a “dislike”...

Posted by Chris Cox on Thursday, October 8, 2015
 

Les også:

Saudiarabisk prins nest største eier i Twitter
Snapchat lanserer «annonse-selfies»
«Millennials» betaler for å lese nyheter

Se DNtv: Fra 0-100 på 1,7 sekunder

Fra null til hundre på 1.7 sekunder
AMZ's Fluela er en bil bygget av studenter, og tar rotta på bensinbilene.
02:05
Publisert:
 

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.