Administrerende direktør i Schibsted Vekst, Lars Vangen Jordet, bekrefter salget overfor DN.

– Jarle Snertingdalen, Jeanette Dyhre Kvisvik og Alexa Chung har ytret et ønske å kjøpe Villoid for å ta tjenesten til et nytt nivå. Schibsted og Telenor har vært positive til dette, og de har dermed kjøpt selskapet fra oss, sier Jordet.

Han ønsker ikke å kommentere vilkårene for salget.

– Men vi er fornøyde med denne transaksjonen og vi ønsker dem lykke til videre, sier Schibsted-direktøren.

- Skreddersyr egen «strøm»

Snertingdalen og Kvisvik er de to gründerne bak selskapet Villoid, som først het Sobazaar.

- Sist kjøpte Telenor et selskap av meg, nå kjøper vi et selskap av de og Schibsted. Vi spratt champagnen da, og vi spretter den i dag også. I morgen er det tilbake til Mac-en, striskjorta og start-up-tilværelsen, men først skal det feires, sier Kvisvik.

I mars fikk de to nordmennene fotomodellen og det internasjonale stilikonet, Alexa Chung, inn på eiersiden.

I et intervju med DN i september sa Chung at magasiner langt på vei har utspilt sin rolle som smaksdommere og trendsettere, og at dette var noe av årsaken til investeringen.

– Man trenger ikke lenger disse magasinene. Nå skreddersyr man sin egen «strøm» etter smak og interesse. Det gjør blogger og sosiale medier vel så viktig, om ikke viktigere, for den unge generasjonen som moteredaktørene. Jeg innser hvilken enorm makt og innflytelse folk i sosiale medier har, sa hun.

LES OGSÅ:Bitter krangel om dødssyk mediemilliardær

 

Lese mer om medier, nett, teknologi? Følg @DN_Etterbors og @marcushusby på Twitter.  Du kan også følge DN Etterbørs på Facebook

 

Se DNtv: Her er Iphone 6s-triksene:

Her er Iphone 6s-triksene
DNs teknologjournalist viser hvordan du vet hjelp av harde og lette trykk på skjermen kommer frem til en rekke snarveier i iphone 6.
02:52
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.