Det skriver Discovery Networks i en pressemelding onsdag.

- Jeg har hatt noen utrolig fine og lærerike år i TV 2, men etter over ti år føltes det riktig å gyve løs på nye utfordringer, sier Trine Falnes.

Hun har vært ansatt i TV 2 siden 2007, og har blant annet hatt ansvaret for TV 2s nettsatsing. Falnes har også vært produktsjef for TV 2.no.

LES OGSÅ:Het intern krangel i TV 2-huset

I Discovery får hun stillingen som digitalstrateg, hvor jobben blant annet blir å  videreutvikle digitalsatsingen til til kanalgruppen.

Årets ledertalent

Digitaldirektør i Discovery Networks, Bernhard A. Steen, er fornøyd med ansattelsen.

- Vi har store ambisjoner digitalt, og bakgrunnen og prestasjonene til Trine levner ingen tvil om at hun er riktig kvinne på riktig plass, sier han i pressemeldingen.

I 2011 ble Falnes kåret til det største ledertalentet i Norge av Medienettverket. I tillegg til TV 2, har hun også bakgrunn som trainee i Schibsted og ved den norske ambassaden i Washington, D.C.

Discovery-ansettelsen er ikke den eneste nyansettelsen denne uken. Mandag ble det kjent at Aller henter Andreas Heen Carlsen fra Drammens Tidende. Han blir redakør for dinside.no.

 

Lese mer om medier, nett, teknologi? Følg @DN_Etterbors og @marcushusby på Twitter.  Du kan også følge DN Etterbørs på Facebook

 

Se DNtv: Obama med stikk til Donald Trump:

Obama med stikk til Trump
-Det er ikke å si det som det er. Det er bare galt. Det svekker vår anseelse i verdenssamfunnet og gjør det vanskeligere å oppnå våre mål. Det er et svik mot det vi står for som nasjon, sa Obama i sin syvende og siste «State of the Union»-tale.
00:41
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.