Inntektene i forlagshuset i 2015 ble over to milliarder – en vekst på 108,9 fra 2014.

19 prosent av disse inntektene kommer fra digitalt innhold og digitale tjenester, noe som utgjør 382,7 millioner.

– Gyldendal økte dermed både inntekter og driftsresultat mot fjoråret. En bidragsyter er økt avkastning fra de betydelige investeringene de siste årene i nytt innhold og nye digitale tjenester. I tillegg kommer organisk vekst og fortsatt effektivisering av driften, skriver selskapet i en børsmelding.

LES OGSÅ: Gyldendal-sjef fikk ny jobb

Fortsatt er det Ark bokhandel og Gyldendal Norske Forlag som bidro til mest til konsernets resultater i fjor med henholdsvis 1180 millioner og 712 millioner.

Selskapet forventer en videre vekst på topplinjen i 2016. John Tørres Thuv overtok som konsernsjef etter Geir Mork fra 1. januar.

 

Se DNtv: Se Sylvi Listhaugs Facebook-hilsen:

Se Sylvi Listhaugs Facebook-hilsen til tilhengerne sine her
Mandag ettermiddag la innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug ut denne videoen på sin facebookprofil for å takke for støtten hun hat fått. Hun benyttet også anledningen til å si at man må ha respekt for hverandre i dabatten.
00:36
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.