Programleder Thomas Nummes selskap Debut Holding økte omsetningen med 15 prosent til drøye fire millioner kroner, viser årsregnskapet for 2015.

Med relativt lave driftskostnader, der største post er lønn og andre godtgjørelser til Numme på nærmere 1,1 millioner kroner, endte driftsresultatet på 2,4 millioner kroner.

Numme, som er styreleder, eneste ansatt og eneste aksjonær i Debut Holding bevilger seg et utbytte på 1,7 millioner kroner, ned fra de to millionene han hentet ut etter 2014. Dermed dryppet det nesten tre millioner på Numme fra virksomheten i 2015.

Plan B

Numme nøyer seg ikke med å være programleder og konferansier. Han har også satset på tv-produksjon. Sammen med tv-makker Harald Rønneberg valgte Numme i 2014 å forlate Monster og flyttet produksjonen av Senkveld til produksjonsselskapet Plan B.

Selskapet eier de sammen med programleder Truls Svendsen og en studiekamerat av Rønneberg med 20,8 prosent av selskapet hver.

Numme har sitt eierskap i Plan B gjennom Debut Holding. Numme eier også 14 prosent av eiendomsselskapet Bølgen 808 as og fem prosent av Mosvold Lanka Estate. Sistnevnte har reder Kurt Mosvold som styreleder og driver med utleie av eiendom på Sri Lanka.

Les også:

 

 


Les også: Helsefarlig arbeidsmiljø i TV 2 dnPlus (DN+)

 
Trakk konkursbegjæring mot TV-blogger

Prispress og sjefsbytte ga tv-tap dnPlus (DN+)

Hold deg oppdatert på DN Investor

Les hele avisen(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.