Regnskapet for 2015 viser at Hærlands Kat As dro inn 830.012 kroner i overskudd – mot minus 603.000 kroner året før.

Omsetningen økte også fra rundt 1,3 millioner i 2014 til nesten 2,8 millioner i fjor.

I årsberetningen skriver styret, som ledes av Anne-Kat. Hærland selv, at virksomheten består i underholdning, standup, eventjobbing, programleder, journalist-, forfatter- og restaurantvirksomhet.

Restaurantdelen av Hærlands virksomhet består av en eierandel på nesten ti prosent i Michelin-restauranten Fauna på Solli plass i Oslo.

LES OGSÅ:Restaurant Fauna stenger (DN+)

«Utviklingen av selskapet er meget positiv. I 2016 fortsetter Anne-Kat. Hærland med opptredener og show,» heter det i beretningen.

Ferdig i TVNorge

Så langt har 2012 vært det beste året for Kat as. Da var omsetningen hele 18,3 millioner kroner og driftsresultatet endte på 6,9 millioner kroner.

Hærlands manager, Pernille Rygh Streijffert, sier de ikke ønsker å kommentere regnskapet for 2015.

– Vi har aldri kommentert regnskapet, og gjør ikke det i år heller. Ha en fin dag videre, skriver hun i en tekstmelding.

For fire år siden meldte Anne-Kat. Hærland overgang til TVNorge. I mars meldte derimot Nettavisen at kontrakten med kanalen var utløpt.

Hærland er nå deltager i «Berserk — i pionerenes farvann» på TVNorge. I august har hun premiere på sitt nye show «Gudbedre» på Latter i Oslo.

 

Lese mer om medier, nett, teknologi? Følg @DN_Etterbors og @marcushusby på Twitter.  Du kan også følge DN Etterbørs på Facebook

 

Se video:

Islands statsminister går da han blir konfrontert med opplysninger fra Panama-dokumentene
Men statsminister Sigmundur David Gunnlaugsson vil ikke gå av etter avsløringen av hans families skatteparadis-selskap. Video: Sveriges television, The Iinternational Consortium of Investigative Journalists og Suddeutsche Zeitung
02:53
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.