En endelig beslutning tas på et styremøte i Schibsted Norge før sommeren, skriver Medier 24. Det bekrefter Harald Jacobsen, konserndirektør i Schibsted og styreleder i Schibsted Trykk AS.

- Styret i Schibsted Trykk har innstilt på dette. Den endelige beslutningen vil bli tatt på styremøtet i Schibsted Norge AS 28. juni, sier Jacobsen.

Vedtaket kommer bare et drøyt år etter at trykkeriet i Kristiansand ble lagt ned, og ifjor la Schibsted også ned et av trykkeriene i Bergen.

Dersom nedleggelsen blir en realitet, vil etter alt å dømme noen av de ansatte bli tilbudt jobb ved et av konsernets andre trykkerier, skriver Medier 24.

En nedleggelse vil også få konsekvenser for trykketiden for en rekke aviser, ikke minst Stavanger Aftenblad.

Se DNtv

Se Eyvind Hellstrøms skrelleteknikk for asparges
På kjøkkenet til Norges kokkenestor Eyvind Hellstrøm i Oslo skrelles det stilker raskt og effektivt. Skrelleteknikken er viden kjent blant kolleger i restaurantbransjen.
00:36
Publisert:

Les også

- Slår ihjel følelsen om at ting begynner å akselerere

Går inn i undertøyskampen dnPlus  (DN+)

– Nå må da maten snart komme? Vi er jo nesten alene i lokalet?  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.