Ledelsen vil ikke endre tilbudet og utelukker ikke oppsigelser.

Mandag ble de ansatte i TV 2 informert om hva sluttpakketilbudet innebærer.

- Det er en tidsbegrenset sluttpakke, et tilbud som gjelder i 2016. Men vi er ikke fornøyde med resultatet etter forhandlingene, sier klubbleder Henrikke Helland til VG.

Helland sier de er skuffet over størrelsen på sluttpakken og sier at redaksjonsklubben i TV 2 fraråder sine medlemmer å ta sluttpakken fordi den er så dårlig.

TV 2 skal spare 550 millioner kroner frem mot 2020. Til høsten skal ledelsen legge frem de konkrete tiltakene som skal iverksettes for å nå målet.

Til Kampanje er organisasjons- og kommunikasjonsdirektør Sarah Willand klokkeklar på at de ansatte ikke kan forvente et nytt tilbud.

- Vi vil ikke endre på det tilbudet som har gått ut i dag, sier hun.

Hvis ikke mange nok søker om sluttpakke, vil hun ikke utelukke oppsigelser.

- Det er for tidlig å svare på dette nå, ettersom omfanget av nedbemanningene ikke er klart før i september. Men vi kan ikke utelukke at det vil komme til oppsigelser hvis vi ikke kommer i mål med frivillige løsninger, konstaterer hun.

Se DNtv

Se Eyvind Hellstrøms skrelleteknikk for asparges
På kjøkkenet til Norges kokkenestor Eyvind Hellstrøm i Oslo skrelles det stilker raskt og effektivt. Skrelleteknikken er viden kjent blant kolleger i restaurantbransjen.
00:36
Publisert:

Les også

- Slår ihjel følelsen om at ting begynner å akselerere

Går inn i undertøyskampen dnPlus  (DN+)

– Nå må da maten snart komme? Vi er jo nesten alene i lokalet?  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.