Ifølge Google var spørsmålet det nest hyppigste om EU blant britiske Google-brukere fredag.

Blant andre spørsmål som britene søkte svar på, var: «Hva betyr det å forlate EU?» og «Hva vil skje når vi har forlatt EU?»

Nyheten om at et flertall av velgerne stemte for å melde landet ut av EU, kom som et sjokk på omverdenen. Nå kan det se ut som om også britene selv er en smule sjokkert. Enkelte velgere har uttalt at de angrer på at de stemte ut.

– Selv om jeg stemte for utmeldelse, våknet jeg i dag tidlig og virkeligheten traff meg. Hvis jeg hadde hatt muligheten til å stemme igjen, ville det vært for å bli værende, sier en kvinne til nyhetskanalen ITV News.

Kampen mot innvandring har vært en av ut-sidens viktigste valgkampsaker, noe som har hatt stort gjennomslag blant briter som er redde for at de vil få enda dårligere levekår som følge av stor innvandring fra blant annet østeuropeiske EU-land. Nå ser det ut som om de også er redde for at en utmeldelse vil ramme dem økonomisk. Dagen etter folkeavstemningen var blant annet preget av stor uro på børsene og pessimistiske utsagn fra en rekke eksperter. (©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.