- Det blir ikke oppsigelser i Aftenposten. Det er godt å sette strek i dag. Jeg tror alle er klare for å gå videre, sier sjefredaktør og administrerende direktør Espen Egil Hansen til Journalisten.

Nedbemanningen av 39 ansatte har skjedd som ledd i Aftenpostens kostnadskutt på 100 millioner kroner. Nedbemanningen har skjedd gjennom sluttpakker, AFP og frivillig avgang.

Hansen regner dessuten med at medarbeidere vil slutte i tiden fremover. De vil ikke bli erstattet. For dem som blir igjen, venter det noen interne rokeringer.

- Vi må regne med store endringer i måten vi jobber på også fremover. Aftenposten er ikke en arbeidsplass for dem som ikke liker endring, sier sjefredaktøren.

De ansatte er naturligvis fornøyde med at de slipper oppsigelser, men leder Frank Lynum i redaksjonsklubben understreker at det ikke er noen jubelstemning i redaksjonen.

- Jeg er glad for at vi kom i mål. Dette har vært en veldig tøff prosess. Folk her er veldig preget. Vi mister mange gode kolleger, sier Lynum.

Les også: Ser halv milliard i tap

Se interaktiv prisgrafikk for alle fylker og beregn prisutviklingen på din bolig.
 

Se DNtv:

Kjos: Fantastisk potensiale i langdistanse
Norwegian presenterte sitt beste resultat noensinne under resultatfremleggelsen for tredjekvartal 2016 torsdag. Norwegian-sjef Bjørn Kjos sier det er et fantastisk potensiale for videre vekst på langdistanse.
02:15
Publisert:

Bli med på kjøretur med den selvkjørende Teslaen (Video: Tesla)
Alle Tesla som produseres nå har fullstendig selvkjørende hardware
03:46
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.