Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Medier

TV3-eier MTG har fått ny sjef

Tidligere TVNorge-sjef Morten Aass er utnevnt som ny administrerende direktør i MTG Norge. Han tar over jobben til Trygve Rønningen, som har meldt overgang til TV 2

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Det skriver MTG i en pressemelding.

 – Morten er den ideelle personen til å utvikle MTGs norske virksomheter i en medieverden som er i rask endring. Han har omfattende og bred erfaring fra underholdningsindustrien og dessuten inngående kunnskap om det norske markedet, sier visepresident i MTG og styreformann i MTGs nordiske lederforum, Anders Jensen.

Morten Aas tiltrer stillingen som ny MTG-sjef umiddelbart. Foto: MTG

Aas kommer fra stillingen som administrerende direktør for Nice Entertainment Group. Men har også en fortid som sjef i TVNorge frem til 2008. Han gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer.

Les også:

– MTG Norge har vind i seilene, med vekst de siste åtte kvartalene for MTG TV og en vellykket lansering av den gratis, reklamefinansierte strømmeplattformen Viafree, sier han i pressemeldingen.

I stillingen som administrerende direktør i MTG får han ansvaret for MTG TVs kanaler TV3, Viasat 4 og TV6, P4-gruppens radiokanaler og Viasats betalings-tv-kanaler og tv-distribusjon.

Det var i september i fjor det ble kjent at MTG-sjef Trygve Rønningen gikk til TV 2 for å bli kanaldirektør. Han har fortsatt ikke startet kanalen ettersom han er i karantene fra sin gamle arbeidsgiver. 

Mest sett på DNtv nå

Mest sett på DNtv nå

Debatt 

DN vil gjerne at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ønsker en god og saklig debatt, og krever at du debatterer under fullt navn. Innlegg skrevet med anonyme brukernavn og kallenavn vil bli slettet. Av sikkerhetsmessige årsaker sletter vi også poster med linker. Debatten modereres underveis. Vi fjerner innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom.

Med vennlig hilsen
Amund Djuve, sjefredaktør