Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Medier

TV3-eier MTG har fått ny sjef

Tidligere TVNorge-sjef Morten Aass er utnevnt som ny administrerende direktør i MTG Norge. Han tar over jobben til Trygve Rønningen, som har meldt overgang til TV 2

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Det skriver MTG i en pressemelding.

 – Morten er den ideelle personen til å utvikle MTGs norske virksomheter i en medieverden som er i rask endring. Han har omfattende og bred erfaring fra underholdningsindustrien og dessuten inngående kunnskap om det norske markedet, sier visepresident i MTG og styreformann i MTGs nordiske lederforum, Anders Jensen.

Morten Aas tiltrer stillingen som ny MTG-sjef umiddelbart. Foto: MTG

Aas kommer fra stillingen som administrerende direktør for Nice Entertainment Group. Men har også en fortid som sjef i TVNorge frem til 2008. Han gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer.

Les også:

– MTG Norge har vind i seilene, med vekst de siste åtte kvartalene for MTG TV og en vellykket lansering av den gratis, reklamefinansierte strømmeplattformen Viafree, sier han i pressemeldingen.

I stillingen som administrerende direktør i MTG får han ansvaret for MTG TVs kanaler TV3, Viasat 4 og TV6, P4-gruppens radiokanaler og Viasats betalings-tv-kanaler og tv-distribusjon.

Det var i september i fjor det ble kjent at MTG-sjef Trygve Rønningen gikk til TV 2 for å bli kanaldirektør. Han har fortsatt ikke startet kanalen ettersom han er i karantene fra sin gamle arbeidsgiver. 

Mest sett på DNtv nå

Mest sett på DNtv nå

Debatt Stengt 

Nattestengt 2300-0700: Debatten i DN er stengt mellom klokken 2300 og 0700. Vi ønsker deg velkommen tilbake.