Politiet mener at daghandler Svend Egil Larsen og Peder Veiby har gjennomført en rekke ulovlige handler mot det utenlandske meglerhuset Timber Hill og dets aksjerobot og har nå tatt ut tiltale mot den for markedsmanupulasjon, skriver Dagens Næringsliv. Det har ført til stor debatt i vårt forum.

«Snakk om til de grader å være kjøpt og betalt av storkapitalen. Datamaskinene ødelegger Oslo børs med algoritmehandlene sine, som i seg selv er satt opp for å lure vanlige investorer. Når noen finner ut av hvordan disse datamaskinen fungerer og lurer dem, så blir de tiltalt. Her er det snakk om udugelighet eller korrupsjon fra politiets side», skriver Hans i vårt forum.

Hva mener du?(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Diskutér i vårt forum!