Har du en god ide og drømmer om å omsette den i et lønnsomt selskap? Eller lyst til å skape noe selv? Eller synes du det rett og slett er spennende og morsomt å lese om folk som forsøker å virkeliggjøre en idé og stable en bedrift på bena.

Det er mange som bærer på gründerdrømmen. Og nå er de gode ideene, gründerånden og entreprenørskapet viktigere enn noensinne. Vi trenger fremtidsrettede, lønnsomme bedrifter som skaper nye arbeidsplasser – og kanskje om noen år dukker opp på DNs  gasellelister.

«DNgründer» skal fortelle om de gode ideene og prosjektene, de entusiastiske gründerne og om gründerne som måtte gi opp, om investorene – og om utfordringene og problemene gründere kan støte på underveis. Her blir det bloggere som forteller om ulike sider av gründerhverdagen – og du kan spørre ulike eksperter om ting akkurat du lurer på.

«DNgründer» er også et gründerprosjekt! Derfor ønsker vi innspill og tilbakemeldinger fra deg slik at vi sammen kan utvikle dette til å bli et spennende, nyttig og viktig nettsted!

Tor M. Nondal
Nyhetsredaktør

Hvorfor bør det skrives mer om gründere?

DN stilte spørsmålet til de fremmøtte under lanseringen av DNgründer.

DN lanserer gründerside
Derfor bør det skrives mere om grûndere
02:08
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.