Dagens Næringsliv

Åpne i appen

Åpne

«Good night, Malaysian three seven zero»

Tekst

I ett år har Danica Weeks og hennes to barn ventet på livstegn fra ektemann og pappa Paul. MH370s forsvinning er fortsatt et mysterium.

Paul Weeks var en av de 239 ombord i Malaysia Airlines’ rute 370, som sporløst forsvant 8. mars 2014 på vei fra Kuala Lumpur til Beijing. Kapteinens siste ord til flyvelederne var: «Good night, Malaysian three seven zero». Med seg i flyet hadde han en besetning på 11 og 227 passasjerer.

I dagene etter forsvinningen ble det satt i gang en massiv leteaksjon i havet utenfor Vest-Australia, et område så stort – og dypt – at det blir som «å lete etter en nål i tusenvis av høystakker». Batteriene på lokaliseringsinstrumentene er forlengst gått tomme.

I denne australske dokumentaren møter vi pårørende Danica Weeks og hennes to barn, som desperat venter på nyheter om ektemannen og faren. Får de noengang svar?

Se også denne videoen: Kan bli historisk: Vil bli verdens første til å fly rundt jorden på solenergi

 

Les også:
Gerd Arnesen (93) ble suksessrik kunstner da mannen døde. Møt tre kvinner som gjør karriere i livets høst.

«Finnes det egentlig noe mer harry og nyrikt enn explicit sex?» Les Audun Vingers Madonna-anmeldelse.

«Er vi med i en episode av Fawlty Towers?» God mat, men klønete service på Brasserie Blanche.

Les mer fra Magasinet her(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.