Indiske myndigheter vil i sin begjæring om en gjennomgåelse av dommen hvor 122 mobillisenser ble inndratt, ikke bestride selve fradømmingen av lisensene, skriver Economic Times fredag.

Blant selskapene som 2. februar ble fradømt sine lisenser er Uninor, der Telenor eier to tredeler av aksjene.

I den opprinnelige dommen ble det fastslått at dommen skulle tre i kraft etter fire måneder, men myndighetene ber nå retten komme med nye instruksjoner, med hensyn til at auksjonsprosessen av lisensene er ventet å ta 400 dager, og at sluttkundene dermed vil bli rammet.

Financial Express skriver derimot at det foreløpig er usikkert om myndighetene ønsker å gi selskapene som er fradømt lisenser mer tid.

Telenor har varslet at de nå ser etter en ny partner i India, og at de vil tømme Uninor for verdier. Telenor har varslet sin partner Unitech, som det norske selskapet anklager for bedrageri, at det vil si opp akjsonæravtalen.

Indisk høyesterett besluttet å inndra de 122 lisensene fordi domstolen mener de er tildelt til langt under markedspris.

Les mer:

<b>Unitech varsler kamp mot Telenor</b> (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.