Dagens Næringsliv har lansert en helt ny nettjeneste der vi forener det beste fra papir- og nettavisen. Du vil nå kunne få alt innholdet fra våre redaksjoner på pc, nettbrett og mobil. Du får også D2 og lørdagsmagasinet digitalt på våre nye nettsider.

Er du allerede digital abonnent, kan du logge deg på med brukernavn og passord for å lese alt innholdet. Hvis ikke, anbefaler vi deg å prøve vårt introduksjonstilbud som gir deg muligheten til å lese i fire uker for én krone.

Klikk her for å registrere deg

Ny funksjonalitet

Som digital abonnent blir du oppdatert først, med morgendagens avis servert fra kl. 22.00 hver kveld. I tillegg oppdaterer vi deg om viktige hendelser gjennom døgnet.

Den nye nettsiden byr også på ny funksjonalitet.

På forsiden har vi gitt deg tre nye hovedvalg, slik at du kan sortere innholdet slik du ønsker: 

  • Forsiden – en redigert oversikt over nyhetsbildet
  • Siste – de siste sakene som er publisert
  • Dagens avis – innholdet fra dagens utgave på papir og nettbrett

I tillegg byr vi på en ny og forbedret søkefunksjon slik at du lett vil kunne få tilgang til vårt historiske nettinnhold. Du vil dessuten kunne finne frem til dine favorittseksjoner og stoffområder i menyen, eller ved å klikke på de temaordene vi har lagt på i begynnelsen og slutten av sakene.

Leseliste og aksjeliste

Blant de andre nyvinningene er en egen leseliste, som du får tilgang til når du er innlogget abonnent. Den kan du bruke til å markere artikler som du ønsker å ta vare på og lese senere.

Vi åpner dessuten nå også for muligheten til å kommentere og diskutere våre saker.

I tillegg lanserer vi en helt ny løsning for børs- og markedsinformasjon. Den innholder blant annet mulighet for å lage din egen aksjeportefølje.

Hjelp oss å gjøre siden bedre

Selv om vi er stolte over å kunne presentere en ny og moderne side for våre lesere, vil vi kontinuerlig jobbe for å gjøre den enda bedre. Derfor ønsker vi oss nå tilbakemeldinger fra deg om hvordan du opplever nettsiden.

Har du ris, ros eller tips til forbedringer, kan du enten legge inn en tilbakemelding i kommentarfeltet eller sende oss en e-post.

For å sikre deg en fullverdig og god opplevelse, kan det være lurt å sjekke om du har en oppdatert versjon av nettleseren på din maskin.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.