Gjensidige Bank senker renten på boliglån med tre års fastrente til 3,2 prosent. Renten gjelder uavhengig av lånebeløp, for lån innenfor 75 prosent av boligens verdi.

- Så langt vi kjenner til er dette ikke bare Norges laveste fastrente. Det er den laveste boligrenten som er tilgjengelig for alle, uten krav til alder, bosted eller andre spesielle forhold, sier Ole Bjørn Harang, som er direktør for personmarked i Gjensidige Bank i en pressemelding.

Les også:
Håpet one night-stand med telemarkingville gi rekordbillig boliglån i Telemark-bank  

Banken stiller som betingelse at belåningsgraden ikke er høyere enn 75 prosent.

- Med fastrente blir renteutgiftene helt forutsigbare. Det kan være spesielt attraktivt for dem som har høy belåning, og for dem som ønsker å låse inn et svært lavt rentenivå, sier Harang.

Onsdag kuttet Norges største bank, DNB, rentene på fastrentelån med inntil 0,4 prosentpoeng og lanserer et eget fastrentelån spesielt for unge under 34 år.

Les saken: DNB kutter fastrentene

Les også:
Landets billigste boliglån
- Gratis penger er en fin ting
 

Tips oss om rentekutt!(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.