De sju kretsene Clackmannanshire, Orknøyene, Shetland, Western Isles, Dundee City, Inverclyde og Renfrewshire har drøyt 350.000 velgere og utgjør dermed drøyt 8 prosent av de 4,28 millioner som hadde registrert seg som velgere foran torsdagens folkeavstemning om uavhengighet.

Det er i alt 32 valgkretser i Skottland, og det endelige resultatet er først ventet fredag morgen. Resultatene fra de største valgkretsene Glasgow, Edinburgh, Fife, North- og South Lanarkshire, Aberdeenshire, Highland og Aberdeen City kommer trolig sist.

I Dundee City stemte 57,35 prosent for løsrivelse, mens det på Orknøyene og Shetland var klart nei-flertall med henholdsvis 67,2 og 63,7 prosent.

En meningsmåling fra YouGov fra valgdagen tyder på flertall for å bli i den britiske unionen. Der sier 54 prosent nei til løsrivelse og 46 prosent ja.

– Jeg kan ikke se for meg at nei taper dette nå, sier YouGov-sjef Peter Kellner til Sky News.

Valgdeltakelsen skal ha vært opp mot 90 prosent i flere valgkretser.

Klokken 06 kom det imidlertid ferskere tall som viser klar ledelse til Neisiden igjen: Nei-siden mot klar seier i Skottland (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.