Richard Branson gir ikke opp planene om å starte kommersiell flyging til verdensrommet, til tross for styrten som kostet en pilot livet fredag.

Det var to piloter om bord da romflyet SpaceShipTwo eksploderte og styrtet under en testtur fredag. En av pilotene mistet livet i ulykken.

Branson sier tapet av flyet er svært tungt, men at det ikke vil sette en stopper for prosjektet som har som mål å tilby turer til rommet for betalende turister gjennom selskapet Virgin Galactic.

– Vi har alltid visst at veien til verdensrommet er ekstremt vanskelig, men verdensrommet er verdt det. Vi skal komme oss gjennom dette, og vi skal komme oss videre sammen, sier gründeren, som selv skal besøke ulykkesstedet i Mojaveørkenen i New Mexico.

Les også:
Vi er fortsatt med i verdens mest eksklusive klubb
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.