Ifølge Lufthansa er dokumentene sendt videre til påtalemyndigheten. De omfatter blant annet eposter som Lubitz sendte til sine flyinstruktører.

- I denne korrespondansen informerte han Flight Training Pilot School i 2009 om en tidligere episode med alvorlig depresjon, heter det i en uttalelse fra Lufthansa tirsdag.

Ifølge Lufthansa avbrøt Lubitz sin pilotutdannelse i flere måneder i 2009, men besto deretter alle legeundersøkelser. Det er tidligere kommet fram at annenflygeren hadde selvmordstanker for noen år siden.

Flyselskapet har flere ganger sagt at det ikke har vært kjent med forhold som kunne ha drevet Lubitz til å styrte passasjerflyet.

27-åringen låste kapteinen ute av cockpiten og styrtet ifølge franske etterforskere flyet med vilje inn i de franske Alpene forrige uke. Lubitz tok med seg 149 mennesker i døden.

Flyet som styrtet, tilhørte Lufthansas lavprisselskap Germanwings. Onsdag skal toppsjefene i både Lufthansa og Germanwings besøke landsbyen Seyne-les-Alpes, som ligger ved stedet der flyet styrtet.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.