- Nullrente gjør de underligste ting med folk. Flere selskaper vil følge i fotsporene til Ocean Yield og hente mer penger. -Vi venter at flere selskaper i samme ratingskategori som Ocean Yield og Stolt-Nielsen vil tegne obligasjonslån. Det vil si selskaper i den øvre delen av høyrentesegmentet, sier sjefanalytiker for kreditt Lars Kirkeby i Nordea Markets. (DN side 7).

Taler Texas midt imot. Klimaendringene er menneskeskapte, det trengs en pris på CO2-utslipp og oljenæringen må bidra til å finne løsninger hvis den skal beholde legitimiteten i samfunnet. Det var Statoil-sjef Eldar Sætres budskap til fullsatt sal i Houston tirsdag. (DN side 12-13).

Venter for å kutte kost. Når Statoil utsetter Trestakk-utbyggingen, er det for å utnytte det svake leverandørmarkedet og presse frem en lavere pris på prosjektet. -Vi håper en breakeven-pris på under 50 dollar fatet for Trestakk, sier Statoils sjef for feltutvikling i Norge, Ivar Aasheim. (DN side 20).

Les også:
- Sjokket vil gradvis forplante seg gjennom økonomien
USA i dag: Han vedder på energi-oppgang
Asia i dag: Tidenes gjeldsfest i Asia (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.