Det begynte før NM i Golf i 2005, da klubben fant bæsj i to golfhull. Siden den gangen har Stavanger Golfklubb måttet inspisere og ofte rengjøre hullene på banen og området rundt hver morgen. En ukjent person har nemlig i ti år besøkt golfbanen nattestid for å gjøre sitt fornødne - ofte flere ganger i uken.

– Den siste tiden er det tydelig at favorittstedet er på den lille stien opp mot hull tre. Hull fire har også vært hyppig brukt, sier KennethTennfjord til Rogalands Avis, som omtaler saken over hele sin førsteside i dag.

Tennfjord er mannen som har fått i oppgave å rense opp etter personen som bare går under kallenavnet «Dridaren». Selv om det bisarre fenomenet kan gi opphav til noen morsomheter, synes få i Stavanger Golfklubb det er særlig festlig.

– Det er ikke slik at vi sitter på kontoret og humrer av alle disse tilfellene. Vi skulle gjerne sett at vedkommende gikk på toalettet som de fleste andre, sier daglig leder i Stavanger Golfklubb, Steinar Fløisvik til RA.

Ifølge klubben har aktiviteten har tiltatt, selv etter at klubben satte opp lyskastere med bevegelsessensorer. Men det man antar er en mannsperson, klarte faktisk å demontere en av lyskasterne, før han la igjen sitt «visittkort», samt dopapir som han har med seg.

Klubben skal ha søkt om å få sette opp overvåkingskameraer, men fått avslag.

Les også på DN.no i dag:

USA-turen 30 prosent dyrere på ett år

- Når du får nei, nei og nei - da er det lett å miste motet

Dette lanserer Apple i kveld  (dersom ryktene stemmer)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.