Obos startet oppkjøpet av det tradisjonsrike boligbyggerselskapet Block Watne i 2013. To år senere er toppledelsen borte fra selskapet.

Les også:  Blir den største boligbyggeren dnPlus

Ifjor forsvant Lars Nilsen ut av selskapet som var grunnlagt av hans familie på 1950-tallet. I dag kom meldingen om at Ole Feet som har vært i selskapet i en årrekke har valgt å si opp sin stilling.

I meldingen fra Obos heter det at konserndirektør Arne Baumann i Obos vil ta over ansvaret for Block Watne, i tillegg til Obos Nye Hjem og Obos Fornebulandet, samt selskapets svenske selskap Karnhem, og at Ole Feet valgte å fratre sin stilling som følge av omorganiseringen.

– Vi takker Ole Feet for den gode innsatsen han har gjort for selskapet gjennom en årrekke. Block Watne har over tid levert solide resultater og har en sterk posisjon i det norske markedet, og de svenske virksomhetene er nå rigget for videre vekst og lønnsomhet. Å ha Ole Feet med på laget det første året etter vårt oppkjøp har også vært viktig for å sikre en smidig overgang, sier visekonsernsjef i OBOS og styreleder i BWG Homes AS, Daniel Kjørberg Siraj.  Siraj over som konsernsjef i Obos etter Martin Mæland senere i høst.

 

Les også:

«Den internasjonale økonomien ser ut til å miste momentum»

  - Fikk det vi hadde forventet å få etter fem år (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.