Gjennomsnittlig kvadratmeterpris for brukte OBOS-tilknyttede boliger i Oslo-området var 50.417 kroner i august. Kvadratmeterprisen er med det 0,1 prosent lavere enn i juli, og 10,6 prosent høyere enn i august 2014.

Det fremgår av en pressemelding fra OBOS tirsdag.

For hele landet sett under ett var den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen for brukte OBOS-tilknyttede boliger 45.868 kroner i august. Dette er 0,6 prosent høyere enn i juli, og 8 prosent høyere enn i august 2014.

- Utflatingen i august er naturlig etter det kraftige prishoppet i juli. Vi tror fortsatt på en prisoppgang høsten under ett, men noe svakere enn vi har sett hittil i år, sier kommunikasjonsdirektør Åge Pettersen i OBOS.

Les også: Disse boligene steg 3,5 prosent i august

Flertall for å beholde markagrensene

- Det er utrolig hvor lite du får for pengene  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.