– Dette er en tung dag, ikke bare for Halliburton-ansatte, men for alle som ble rammet. Vi er her for å støtte familiene, sier Charles Miller, visepresident i Halliburton Skandinavia, til NTB fredag kveld.

Sammen med hovedtillitsvalgt Knut Nesland for Industri Energi i Halliburton er de på Scandic Hotel Kokstad utenfor Flesland flyplass, som fungerer som pårørendesenter.

– Vi har fått alle de fire familiene som ble rammet, hit til Bergen. Det er selvfølgelig en vanskelig dag for dem, forteller Miller.

– Statoil gjør en flott jobb med å støtte familiene, og så er vi her for å gi ytterligere støtte.

Vanskelig situasjon

– Dette her vært en forferdelig tung dag naturlig nok for alle de pårørende, sier mediekontakt Knut Rostad i Statoil til NTB utenfor Scandic Hotel Kokstad, som fungerer som pårørendesenter.

– Vi har gitt samtlige tilbud om å komme hit. Her er det helsepersonell, politi, nordsjøprester, psykologer som er tilgjengelig for dem som ønsker det.

En rekke familier har benyttet seg av muligheten, og Statoil kommer til å holde tilbudet åpent så lenge det er behov for det, forteller Rostad.

– Det viktigste for oss er å gi dem omsorg i et fellesskap i en svært, svært vanskelig situasjon. Det vært et stort behov for informasjon i timene etter denne tragiske hendelsen. Så det å kunne gi informasjon og oppdatering har også vært svært viktig, sier han.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også på DN.no:

Oljekjempe kutter ytterligere 1.000 stillinger 

- De svarte boksene er funnet

Statoil-direktør: - Alle var på jobb for Statoil