I oppslaget henviste avisen til en DNA-analyse av kjøttet fra selskapet Eurofins. Denne uken oppdaget imidlertid selskapet at rapporten var feil, og at restauranten hadde servert det de lovet, skriver VG.

– Vi kan bare beklage overfor Skutebrygga. De har blitt gjort urett. Nå er vi opptatt av å erkjenne feilen og komme med riktig versjon, sier nyhetsredaktør i VG Gard Steiro.

Under arbeidet med artikkelen fikk VG overlevert dokumentasjon fra restauranten som indikerte at Eurofins funn ikke kunne stemme.

– Vi er skremt over at vi ikke ble lyttet til da vi forsøkte å stanse den uriktige artikkelen, men er nå tilfreds med at feilen blir beklaget og at Skutebrygga får en uforbeholden unnskyldning, sier styreleder George H. Fulford ved restauranten.

Administrerende direktør Jon Ragnar Røed i Eurofins legger seg flat.

– Vi er veldig lei oss for det som har skjedd. Det er veldig trist at vår feil har gått ut over dem, sier han. (©NTB)

 

Se video:

Nå kan du lukeparkere fra mobilen uten å sitte i bilen
Se her
00:26
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.