Brannen i et næringsbygg i Enebakkveien på Abildsø ble meldt ved 14.40-tiden søndag. Kraftig røykutvikling førte til at politiet ba publikum holde seg unna og ba folk i området lukke vinduene.

Ved 15-tiden opplyste politiet at det fortsatt brant godt i bygget, og klokken 18.30 meldte brannvesenet at de har rekvirert en gravemaskin for å bistå i slukningsarbeidet. Da ble det fortsatt jobbet med å slukke brannen.

– Deler av bygget, i alle fall andre etasje, blir totalskadd. Brannvesenet sliter med å få kontroll, opplyste operativ uteleder Christian Bortne i Oslo politidistrikt til TV 2 noe tidligere.

Politiet opplyser til NTB at det bor en person i næringsbygget.

– Denne personen har vi kontroll på, sier operasjonsleder Steinar Hausvik i Oslo politidistrikt til NTB.

Det er ingenting som tyder på at det har vært flere personer i bygget da det begynte å brenne. I bygget er det blant annet en Coop-butikk, en lampeforretning og et tannlegekontor.

Ved 15-tiden opplyste brannvesenet i Oslo at de hadde elleve biler med 27 mann i arbeid på stedet.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.