Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

- Et tilbud jeg ikke kunne takke nei til. Svein Henning Kirkeng hopper tilbake til Telenor et drøyt år etter at han begynte i Telia. Foto: Gunnar Lier
- Et tilbud jeg ikke kunne takke nei til. Svein Henning Kirkeng hopper tilbake til Telenor et drøyt år etter at han begynte i Telia. Foto: Gunnar Lier les mer

Telekom

Telia-topp går inn i Telenor-ledelsen

Tidligere Telenor-direktør går tilbake til sin gamle arbeidsgiver.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Markedsdirektør Svein Henning Kirkeng i Telia Norge blir ny konserndirektør i Telenor med ansvar for produkter og kundekontakt, ifølge en melding torsdag. 

Kirkeng vil inngå i Telenors nye konsernledelse, som ble presentert i dag. Han er dermed den eneste "nye" i ledelsen, som fremover vil bestå av tolv personer, ned fra tidligere 20.

Kirkeng har vært ansatt i Telia Norge siden juni 2016.  Han fritas for sine arbeidsoppgaver i Telia Norge med umiddelbar virkning og begynner i sin nye jobb når oppsigelses- og karantenetiden er utløpt, fremgår det.

-  Jeg har trivdes veldig godt i Telia Norge, men jeg har rett og slett fått et tilbud jeg ikke kunne takke nei til, sier han i meldingen.

 Ove-Mathias Lind, som i dag leder Customer Channels og sitter i ledergruppen til Telia Norge, blir konstituert i stillingen som CMO. Han vil samtidig fortsette å lede Customer Channels.

TELENOR ASA

Omsetning Vis alle regnskapstall

Les mer

Kilde: Proff.no

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger
Telenor Telia Telekom
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.

Mest sett på DNtv nå

Debatt 

DN vil gjerne at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ønsker en god og saklig debatt, og krever at du debatterer under fullt navn. Innlegg skrevet med anonyme brukernavn og kallenavn vil bli slettet. Av sikkerhetsmessige årsaker sletter vi også poster med linker. Debatten modereres underveis. Vi fjerner innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom.

Med vennlig hilsen
Amund Djuve, sjefredaktør