Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

OAO Gazprom/AP/Scanpix
OAO Gazprom/AP/Scanpix les mer

Jekker opp størrelsen av Shtokman

Gazprom øker reservene på det gigantiske Shtokman-feltet i Barentshavet.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Gazprom anslår gassreservene på Shtokman-feltet til 3.800 milliarder kubikkmeter og rundt 37 millioner tonn kondensat.

Det opplyses i en pressemelding fra selskapet torsdag.

RIA Novosti melder torsdag at de estimerte gassreservene tidligere har vært 3.700 milliarder kubikkmeter og at prosjektet ventes å koste 30 milliarder dollar. Ifølge nyhetsbyrået har Gazprom torsdag godkjent et foreløpig rammeverkt for investeringene på Shtokman.

Debatt 

DN vil gjerne at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ønsker en god og saklig debatt, og krever at du debatterer under fullt navn. Innlegg skrevet med anonyme brukernavn og kallenavn vil bli slettet. Av sikkerhetsmessige årsaker sletter vi også poster med linker. Debatten modereres underveis. Vi fjerner innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom.

Med vennlig hilsen
Amund Djuve, sjefredaktør