Det skriver Wall Street Journal tirsdag.

Brent 1. posisjon, som er aprilkontrakten, stiger før renteavgjørelsen, og noteres til 96,19 euro og 80,65 pund, mens de ble notert til henholdsvis 96,01 euro og 80,35 pund den 9. mars.

I dollar var brent-kontrakten opp 0,31 dollar til 125,65 dollar per fat tidligere tirsdag, mens den i øyeblikket handles for 125,35 dollar per fat.

- I dag handler det hele om FOMC-møte. Mye penger trades fortsatt på flate oljepriser på basis av billig likviditet fra sentralbanker. Markedet vil prøve å finne ut om det er noen tegn om at Fed vil vurdere nye intervensjoner for å støtte markedene, sier direktør Oliver Jakob ved Petromatrix til WSJ.

I tillegg meldes det at USA skal ha lagt press på Saudi-Arabia, for å få landet til å øke oljeproduksjonen når sanksjonene mot Iran skaper et bortfall av olje i markedet. EUs sanksjoner mot iransk olje trer i kraft 1. juli, men det er ikke ventet at eventuelt økt saudi-arabisk produksjon vil kunne dekke et bortfall så raskt.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.