DNO deltar i den norske delegasjonen som sammen med statssekretær Tore Hattrem fra Utenriksdepartementet (UD) besøker Iran i morgen onsdag, for samtaler med Irans visepresident, handelsminister og viseutenriksminister, melder UD tirsdag.

DNO informerte i sin rapport for andre kvartal 2015 at selskapet er interessert i å gjøre en inntreden i Iran når sanksjonene mot landet fjernes.

Foruten DNO, deltar også Rederiforbundet, Innovasjon Norge, DNV GL og AkvaGroup.

Samtalene vil dreie seg om situasjonen i Midtøsten, oppfølgingen av atomavtalen med Iran, menneskerettigheter og mulighetene for økt økonomisk samarbeid.

«Besøket vil videreføre den politiske dialogen Norge og Iran har hatt de siste årene blant annet gjennom utenriksminister Børge Brendes besøk til Iran i november 2014 og visepresident Ebtekars besøk til Norge i juni i år», heter det.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også:

MH17-rapport: – Russiskbygd rakett traff cockpitens venstre side

Angrep mot Russlands ambassade i Syria

Oslo Børs trekkes ned av oljerelaterte aksjer

Se DNTV: Hadde midler til to-tre kvartaler

Hadde midler til to-tre kvartaler
DNs børskommentator Thor Chr. Jensen forklarer hvorfor investorene som tilfører Next Biometrics frisk kapital har klart å tjene 100 millioner på to dager.
03:07
Publisert: