Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

F.v. Administrerende direktør Haico Halbesma og driftsdirektør Jon Mears i Oceanteam Power & Umbilicals
Ståle Andersen les mer

Fusjon for Oceantteam-virksomhet

Oceanteam fusjonerer selskapets Hydragrid-virksomhet med Imera Power.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Oceanteam fusjonerer selskapets Hydragrid-virksomhet med Imera Power, som også blir navnet på det fusjonerte selskapet, der Oceanteam vil eie 70 prosent.

Det opplyses i en børsmelding torsdag.

Oceanteam Subsea Services vil senere denne uken gjennomføre en detaljert kartlegging det første Imera Power-prosjektet med navnet EW1. Totale investeringer i EW1 er på 170 millioner euro, og det er ventet å være i drift i 2010.

Oceanteams verdi for installeringen av den første strømkabelen i prosjektet er estimert til rundt 20 millioner euro, og selskapet planlegger å legge kabelen med skipet "Team Oman".

Imera Power eier 35 prosent av det selskapet som har blitt tildelt lisensene og utbyggingen av EW1 og EW2, resten eies av ledelsen i Imera Power.

Debatt 

DN vil gjerne at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ønsker en god og saklig debatt, og krever at du debatterer under fullt navn. Innlegg skrevet med anonyme brukernavn og kallenavn vil bli slettet. Av sikkerhetsmessige årsaker sletter vi også poster med linker. Debatten modereres underveis. Vi fjerner innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom.

Med vennlig hilsen
Amund Djuve, sjefredaktør