Oceanteam fusjonerer selskapets Hydragrid-virksomhet med Imera Power, som også blir navnet på det fusjonerte selskapet, der Oceanteam vil eie 70 prosent.

Det opplyses i en børsmelding torsdag.

Oceanteam Subsea Services vil senere denne uken gjennomføre en detaljert kartlegging det første Imera Power-prosjektet med navnet EW1. Totale investeringer i EW1 er på 170 millioner euro, og det er ventet å være i drift i 2010.

Oceanteams verdi for installeringen av den første strømkabelen i prosjektet er estimert til rundt 20 millioner euro, og selskapet planlegger å legge kabelen med skipet "Team Oman".

Imera Power eier 35 prosent av det selskapet som har blitt tildelt lisensene og utbyggingen av EW1 og EW2, resten eies av ledelsen i Imera Power.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.